Sök jobb

Vi söker Ekonomiansvarig / Administration

 

Om oss

Bodens Kött & Vilt är en lokal familjeägd livsmedelsgrossist med inriktning mot restaurang och storhushåll. Vi innehar även varumärket Lappsimon vilket är förknippat med gamla anor och värderingar som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden. Vårt huvudkontor finns i Luleå. Vi har även egen köttproduktion och vidareförädling i Harads. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas och ska nu utöka personalstyrkan med anknytning till huvudkontoret i Luleå.

Vi jobbar som ett lag och en enhet där kunden alltid står i fokus. När vi lyckas, så lyckas vi tillsammans och företaget andas därmed kundservice och våra kunders behov är i ständig fokus.

Vi söker nya medarbetare för att hänga med oss på denna mycket intressanta resa och våra framtida utmaningar.

 

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara den dagliga löpande bokföringen såsom kund- och leverantörsreskontra samt konteringar mellan konton med tillhörande avstämningar. Tidigare erfarenhet samt utbildning inom bokföring är ett krav. Du tycker om att jobba strukturerat med administration och kommer även att ansvara för andra olika dokument. Tjänsten omfattar även visst telefonväxelarbete samt ordermottagning. Det är lämpligt, men inte ett krav, om du har erfarenhet från livsmedelsbranschen och i synnerhet inom Kött och Chark.

Meriterande är även om du tidigare arbetat i vårt affärssystem, Microsoft Dynamics NAV (2016).

Du har idéer och ett personligt driv och förståelse för att Du är en viktig del av bolagets helhet likväl som dina medarbetare. Du är pålitlig och har bra hand med andra människor både internt och utåt.

Vi ser extra positivt på att kvinnor söker denna tjänst!

Tjänsten omfattar heltid. Tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson frågor om tjänsten/intresseanmälan:

 

Robin Simonsson

Försäljning / Marknadsansvarig
Mobil: 070-695 44 35
E-post: robin@bkv.se

 

Ove Simonsson

VD
Mobil: 070-644 46 12
E-post: ove@bkv.se